"Het juiste adres voor jonge occasions."

Werkplaats

Autobedrijf Gebroeders Oomen verzorgt voor u het complete onderhoud en de reparaties aan uw auto. Als universele garage doen wij alle merken. Onze goed uitgeruste werkplaats heeft de beschikking over de nieuwste apparatuur. Er staan drie full service automonteurs voor u klaar, die op de hoogte zijn van de laatste technische ontwikkelingen. Natuurlijk worden onze monteurs periodiek bijgeschoold.

Neem contact met ons op

Reparaties en onderhoud

Om altijd op uw auto te kunnen vertrouwen, is goed onderhoud aan uw auto noodzakelijk. Bij Autobedrijf Gebroeders Oomen verzorgen wij dit voor u. Wij doen kleine en grote onderhoudsbeurten en verzorgen uw APK. Heeft uw auto een reparatie nodig? Wij adviseren u wat de beste keuze is en helpen u verder om weer gauw met uw auto op weg te kunnen.

APK-keuringen en roetmetingen

Autobedrijf Gebroeders Oomen verzorgt voor u de jaarlijkse APK. Dankzij onze ervaren monteurs weet u altijd waar u aan toe bent. Uw auto wordt vakkundig gecontroleerd. Wij bieden u twee type APK’s. Eén voor benzine auto’s en een APK voor diesels, bij die laatste is er ook een roetmeting inbegrepen.

Schadereparatie

Schade is vervelend, maar door Autobedrijf Gebroeders Oomen gelukkig goed en snel weer op te lossen. Wij verzorgen voor u de schadeafhandeling en zorgen ervoor dat uw auto weer snel en netjes gerepareerd is.

Personenauto’s en lichte bedrijfswagens

Autobedrijf Gebroeders Oomen verzorgt voor u zowel het onderhoud voor personenauto’s en lichte bedrijfswagens. Uw auto is bij ons in goede handen, van de APK tot het periodiek onderhoud.

Neem contact met ons op


Haal- en brengservice

Op het moment dat u schade aan uw auto wilt laten herstellen en het komt niet uit om de auto bij ons langs te komen, biedt Autobedrijf Gebroeders Oomen een haal- en brengservice. Dankzij deze service is het mogelijk om uw auto thuis of bijvoorbeeld op het werk te laten ophalen en/ of weg te brengen naar onze werkplaats. De haal- en brengservice is in overleg mogelijk.

Neem contact met ons op

Gratis leenauto

Vindt er een onderhoudsbeurt of een reparatie van uw auto plaats? En heeft u een vervangende auto nodig? Autobedrijf Gebroeders Oomen biedt u de mogelijkheid op vervangend vervoer. Wij hebben voor u een gratis leenauto klaar staan.

Geeft u vooraf even aan als u hiervan gebruik wilt maken, zodat de leenauto op het gewenste tijdstip ook beschikbaar is.

Bandenservice

Is uw auto toe aan nieuwe banden? Autobedrijf Gebroeders Oomen verzorgt voor u de banden voor uw auto. Wij leveren een uitgebreid assortiment zomer- en winterbanden in alle soorten en maten van bekende merken.

Aircoservice
Een goedwerkende airco in de auto is bijna niet meer weg te denken. Daarom is het van belang dat de airco goed functioneert. Met onze Aircoservice houdt u uw airco in topconditie. Door uw airco tijdig onderhoud te bieden, voorkomt u defecten in het systeem die voor onnodige hoge kosten kunnen zorgen.

Per jaar verliest een airco ongeveer 10% koudemiddel, dat de koeling verzorgt en ook voor de smering van het systeem. Een gebrek aan voldoende smering kan ernstige schade veroorzaken. Kom daarom op tijd langs in onze werkplaats of laat uw airco standaard periodiek controleren.